Phone

0888953115

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri:9:00 - 19:00

Микронидлинг за тяло и стрии е процедура, която използва микроиглички, за да стимулира естествената регенерация на кожата и да подобри външния й вид. При тази процедура се използва устройство с множество микроиглички, които се движат по кожата, създавайки микроперфорации или микроиндентации в повърхностните слоеве на кожата.

Процесът на микронидлинг стимулира естествените механизми за регенерация на кожата, като повишава производството на колаген и еластин. Това помага за подобряване на текстурата и еластичността на кожата, както и за намаляване на видимостта на стриите.

Една от големите предимства на микронидлинга за стрии е, че процедурата е малоинвазивна и не изисква дълго възстановително време. Въпреки това, резултатите обикновено изискват серия от сесии, за да се постигне пълен ефект.

Важно е да се отбележи, че ефективността на микронидлинга за стрии може да варира в зависимост от индивидуалните характеристики на кожата и стриите. Преди да започнете процедурата, е важно да се консултирате с квалифициран козметолог или дерматолог, за да разберете дали тя е подходяща за вас и какви резултати може да очаквате.

Цена:100лв

Recommended Articles

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

https://www.instagram.com/flora_beautys?igsh=MTF2dzA0bDI3bXgy