Phone

0888953115

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri:9:00 - 19:00

Описание:

Апаратното почистване на лице е процедура, която се извършва с помощта на специализирани апарати в дерматологични или козметични центрове. Тази процедура има за цел да почисти кожата от мръсотия, излишен себум и други замърсявания, които могат да запушат порите и да доведат до акне и други проблеми с кожата.

Ето основните стъпки на апаратното почистване на лице:

    1. Подготовка на кожата: Преди да започне процедурата, кожата се почиства внимателно, за да се отстрани грим, мръсотия и остатъчни средства за грижа.
    2. Парна баня или топъл компрес: Някои специалисти използват парна баня или топъл компрес, за да разширят порите на кожата, което прави извличането на замърсяванията по-лесно.
    3. Използване на апарати за почистване: Специалистът използва специални апарати като ултразвукови уреди, вакуумни апарати или дори лазерни технологии, за да почисти кожата. Тези апарати могат да разтворят и извлекат замърсяванията, като същевременно подпомагат ексфолиацията на кожата.
    4. Използване на инструменти за извличане: След апаратното почистване, специалистът може да използва специални инструменти за ръчно извличане на комедони (черни точки) или пръстеници (бели точки), ако е необходимо.
    5. Приложение на успокояващи и хидратиращи продукти: След почистването, обикновено се прилагат успокояващи и хидратиращи продукти, за да се укрепи и успокои кожата след процедурата.

Тази процедура може да бъде полезна за хора с проблемна кожа, склонни към акне или комедони. Въпреки това, е важно да се извърши под надзор на квалифициран специалист, за да се предотвратят възможни увреждания или раздразнения на кожата.

Цена: 60лв.

 

 

Recommended Articles

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

https://www.instagram.com/flora_beautys?igsh=MTF2dzA0bDI3bXgy