Phone

0888953115

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri:9:00 - 19:00

Микронидлингът е козметична процедура за кожата, която се извършва с помощта на специално проектиран инструмент, наречен дермаролър или микронидлинг уред. Този уред има множество малки микро-игли, които се използват за създаване на множество микро-прободини по повърхността на кожата. Процедурата се извършва с цел стимулиране на естествените процеси на възстановяване и регенерация на кожата.
Ето какво представлява самата процедура на микронидлинг:
    1. Подготовка на кожата: Преди процедурата, кожата се почиства внимателно, за да се отстранят грим, мръсотия и остатъчни средства за грижа. В някои случаи може да се приложи и топъл компрес или анестетичен крем, за да се намали дискомфортът по време на процедурата.
    2. Микронидлинг: Специалистът преминава микронидлинг уреда внимателно върху кожата, като множеството микро-игли проникват в горните слоеве на кожата. Тази процедура създава микро-прободини и стимулира естествените процеси на регенерация на кожата.
    3. Стимулиране на колаген и еластин: Микронидлингът стимулира производството на колаген и еластин в кожата. Тези два белтъка са от съществено значение за еластичността и подпората на кожата, като подобряват текстурата, тонуса и еластичността й.
    4. Приложение на продукти за грижа за кожата: След микронидлинг процедурата, често се прилагат специални серуми или кремове с висока концентрация на активни съставки, които могат да ускорят процеса на възстановяване на кожата и да подпомогнат резултатите от процедурата.
  1.  
  1.  
  1.  
Микронидлингът може да помогне за подобряване на текстурата на кожата, изглаждане на бръчки и фини линии, намаляване на появата на акне и белези, както и за общо подобряване на тена и външния вид на кожата. Важно е да се отбележи, че процедурата трябва да се извършва от квалифициран специалист, за да се гарантира безопасността и ефективността й.
ЦЕЛ:
  1. Подобряване на текстурата на кожата: Микронидлингът може да помогне за изглаждане на неравности и неравномерности в текстурата на кожата, като я направи по-гладка и по-равномерна.
  2. Намаляване на бръчки и фини линии: Стимулирането на производството на колаген и еластин може да допринесе за намаляване на видимостта на бръчки и фини линии върху кожата.
  3. Намаляване на появата на акне и белези: Микронидлингът може да помогне за изглаждане на текстурата на кожата и намаляване на появата на акне и белези, като стимулира регенерацията на повредената кожа.
  4. Общо подобряване на тена и външния вид на кожата: Последствията от микронидлинга включват общо подобряване на тена и външния вид на кожата, като правят кожата по-светла, по-жизнена и по-младежка.
  1.  
  1.  
  2. Цена:100лв.
Пакет 3 процедури 250лв
 

Recommended Articles

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

https://www.instagram.com/flora_beautys?igsh=MTF2dzA0bDI3bXgy