Phone

0888953115

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri:9:00 - 19:00

Кавитация на тялото е нехирургична козметична процедура, която се използва за разграждане на мастните клетки и изглаждане на кожата, без да се налага операция или инвазивен метод. Процедурата се извършва с помощта на специализирано оборудване, което изпраща звукови вълни в тъканите на кожата. Тези звукови вълни създават микроскопични водни мехурчета в мастните клетки, които се разрушават, като се освобождава мазнината.

Предимствата на кавитацията на тялото включват:

  1. Изглаждане на целулита: Процедурата помага за разграждане на мастните депа в области с целулит, което води до по-гладка и по-естествена текстура на кожата.
  2. Намаляване на обиколките: Кавитацията може да намали обиколките в проблемни зони като корема, бедрата и ханша, като избута излишната мазнина.
  3. Неинвазивност: В сравнение с хирургическите процедури за отстраняване на мазнини, кавитацията е неинвазивна и не предизвиква рецидив или дълго възстановително време.
  4. Удобство и бързина: Процедурата обикновено се извършва в кратко време и не изисква специални мерки за следоперативен режим.

Recommended Articles

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

https://www.instagram.com/flora_beautys?igsh=MTF2dzA0bDI3bXgy